Home Nieuws Van Nistelrooij lovend over Roger Schmidt: ‘Dat vind ik wel van Roger’

Van Nistelrooij lovend over Roger Schmidt: ‘Dat vind ik wel van Roger’

2863
0

Ruud van Nistelrooij heeft officieel het stokje over genomen bij PSV en dat was te merken maandagmiddag op de Herdgang.

De populaire coach nam voor een ieder uitgebreid de tijd op en rond de Herdgang en straalde bovenal veel rust en gedrevenheid uit. PSV is met van Nistelrooij aan een nieuw hoofdstuk begonnen in de clubgeschiedenis. De periode Roger Schmidt lijkt al volledig naar de achtergrond verdreven te zijn. Het vertrek van Schmidt betekende ook het vertrek van een Mario Götze maar ook verdediger Max zou gerust kunnen vertrekken deze week. Van Nistelrooij laat het allemaal op zich af komen en lijkt zich nergens echt druk om te maken. Een goed begin is het halve werk, lijkt de Geffenaar te denken.

Over zijn voorganger niets dan lof vanuit de hoek van de nieuwe trainer. Van Nistelrooij is namelijk zeer te spreken over de intensiteit van de gewonnen bekerfinale in de Rotterdamse Kuip. Zowel de staf onder Schmidt als de fans krijgen met betrekking tot de gewonnen bekerfinale en de gehele voorbereiding daartoe, veel complimenten van Ruud van Nistelrooij. Daar over zei de nieuwe PSV coach vandaag al: “Ik neem het mee naar dit seizoen”, vervolgt Van Nistelrooij zijn lofzang over de nieuwe coach van Benfica.

“Dat vind ik wel van Roger, dat is een fantastisch moment geweest. Hij heeft doorgebouwd in de prijzenkast van PSV. Dat laat hij na. Het is aan ons om dat stokje over te nemen, door te bouwen en PSV verder te brengen.” Daarvoor hamert de nieuwe coach op een combinatie van ‘mentaliteit en professionaliteit’. “Het is de Brabantse mentaliteit. Hard werken en normaal doen, maar daarmee grote hoogtes bereiken. Daar zet ik, met de groep die we hebben en de spelers die misschien nog gaan komen, vol op in.”


Vorig artikelWalter Benítez in Eindhoven voor medische keuring, van Nistelrooij eerlijk tegen Drommel
Volgend artikelPSV denkt aan transfersom van 5 of 6 miljoen euro voor Philipp Max

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in