Home Nieuws Van Nistelrooij lijkt zijn vaste team te hebben gevonden, Guti opnieuw tegen...

Van Nistelrooij lijkt zijn vaste team te hebben gevonden, Guti opnieuw tegen FC Utrecht

1263
0

In de overvolle speelkalender en in aanloop naar Arsenal – PSV, trapt PSV zondagmiddag om half 3 af tegen de club uit de Domstad.

Ruud van Nistelrooij heeft door de blessures van Vertessen en Saibari in Heerenveen een aantal wijzingen doorgevoerd waardoor we opnieuw kunnen concluderen dat Erick Gutiérrez zichzelf wederom in de basis heeft geknokt. Het elftal lijkt in balans te zijn met de Mexicaan op het middenveld.

Het betekent ook dat de nog niet heel ervaren trainer flexibel is in zijn tactische aanpak. Een wedstrijd met Gutiérrez betekent dat de speelwijze iets anders met Veermen en Sangaré in het elftal. PSV wacht zondagmiddag FC Utrecht en moet winnen om de bovenste plaatsen in het vizier te houden.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Ruud van Nistelrooij zondagmiddag geen wijzigingen gaat aanbrengen in zijn opstelling ten op zichte van het duel tegen Heerenveen. Dezelfde elf spelers die tegen FC Zürich aan de aftrap stonden, lijken ook tegen FC Utrecht aan de wedstrijd te mogen beginnen.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen FC Utrecht: Benítez, Mwene, Ramalho, Obispo, Max, Sangaré, Veerman, Gutiérrez, Simons, Til, Gakpo


Vorig artikelHet grootste talent van allemaal? ‘Een snellere versie van Mohamed Ihattaren’
Volgend artikel1995 PSV – FC Utrecht | Klassieke beelden en doelpunten Luc Nilis en Ronaldo Luís Nazário

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in