Home Nieuws Van Nistelrooij ziet toekomst in Derrick Luckassen: ‘Die klopt op de deur’

Van Nistelrooij ziet toekomst in Derrick Luckassen: ‘Die klopt op de deur’

4501
0

Derrick Luckassen staat er prima op bij Ruud van Nistelrooij. De verdediger lijkt meerdere levens te hebben wat zijn situatie bij PSV aangaat.

Luckassen kent geen beste geschiedenis in Eindhoven maar onder de nieuwe trainer is er duidelijk sprake van nieuwe ronde, nieuwe kansen. Inmiddels staat Everton-verdediger Jarrad Branthwaite staat op de radar van Marcel Brands en John de Jong maar een hernieuwde toekomst van Derrick Luckassen bij PSV valt niet uit te sluiten. De verdediger is niet bepaald populair onder een groot deel van de fans maar het staat buiten kijf dat Luckassen een prima verdediger is.

De positie centraal achterin is nog geen zorgenkindje maar feit is dat er wel degelijk versterking nodig is. Versterking die mogelijk dus toch binnen de eigen gelederen gevonden kan gaan worden. “Ik denk dat we met André Ramalho een topper hebben, die binnenkort fit is. Met Jordan Teze hebben we een topper, Armando Obispo is een jongen, die een topper kan worden”, laat Van Nistelrooij weten aan De Telegraaf.

Van Nistelrooij benadrukt dat PSV centraal achterin een ’topper’ wil die er meteen staat. “Natuurlijk wil je een topper, maar moet dat een gearriveerde topper zijn of kijk je op een andere manier? Je kijkt ook naar wat je nu in huis hebt”, zegt hij. “We hebben ook Olivier Boscagli nog, die als alles goed gaat, weer in januari/februari kan aansluiten. Dan zoek je voor nu naar een andere oplossing. En het is ook geweldig, dat Derrick Luckassen zich zo aandient. Die klopt ook op de deur”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelEverton verdediger concreet in beeld, PSV meldt zich bij voormalig werkgever Marcel Brands
Volgend artikelVele vragen voor Ruud van Nistelrooij | Bent u al heel uw leven voor PSV?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in