Home Nieuws Van Nistelrooij legt uit waarom hij relativeert: ‘Van de 11 wedstrijden maar...

Van Nistelrooij legt uit waarom hij relativeert: ‘Van de 11 wedstrijden maar 2 verloren’

507
0

PSV hield een mager punt over aan de thuiswedstrijd tegen de Noorse tegenstander Glimt. De verwachtingen waren hoger gespannen dan de wedstrijd uiteindelijk deed uitwijzen.

PSV liet namelijk geregeld spel zien waaruit geconcludeerd kan worden dat afspraken niet worden nagekomen en de communicatie erg mager te noemen is. Het regent misverstanden in de communicatie achterin en daarnaast komt er van collectief druk zetten weinig terecht. Na afloop bleef van Nistelrooij even nuchter als positief onder de remise. Er is immers nog geen man overboord met nog vijf wedstrijden voor de boeg.

Trainer van Nistelrooy ziet ook veel goede dingen en vindt dat er te veel de nadruk wordt gelegd op de nederlagen tegen Rangers FC en FC Twente. Daarover zegt de coach: “We hebben elf wedstrijden gespeeld en er twee verloren, tegen Rangers en FC Twente. We hebben twee keer Monaco gehad, Rangers-uit, het duel om de Super Cup met Ajax. Ik zie het in zijn geheel. Ik kijk niet alleen naar twee wedstrijden”, aldus de coach.

Van Nistelrooij gaat verder: “Waarin je bezig bent met een nieuwe ploeg en nieuwe jongens, die nog moeten worden ingepast. Als je vanaf het beginpunt ziet dan ben ik tevreden over de ontwikkeling van het team. Als je de nederlaag tegen Arminia Bielefeld als referentie neemt, dan hebben we reuzestappen gemaakt. Je kunt niet het seizoen neerzetten als een ramp tot nu toe. Ik ben rustig en heb vertrouwen in het proces”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelEuropa League-wedstrijd Arsenal – PSV gaat mogelijk niet door
Volgend artikelMisverstand na misverstand en van Nistelrooij verdient steun maar…’Reuzenstappen’?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in