Home Nieuws Van Nistelrooij laat weinig los over interesse PSV in ‘interessante speler’: ‘Gooi...

Van Nistelrooij laat weinig los over interesse PSV in ‘interessante speler’: ‘Gooi ik niet op straat’

1106
0

Deze week werd bekend dat PSV serieuze interesse zou hebben in Taylor Booth van FC Utrecht.

Uiteraard is het gebaseerd op een gerucht dat door de Telegraaf gebracht werd maar waar rook is, is immers vuur. En dus wilde Ruud van Nistelrooij de vermeende interesse van PSV in Taylor Booth bevestigen noch ontkennen. De middenvelder van FC Utrecht, die dit seizoen sterkhouder en smaakmaker genoemd kan worden, lijkt in zijn eerste seizoen meteen aan zijn laatste maanden in de Domstad bezig.

De Telegraaf meldde deze week dat PSV zich zelfs al bij het management van Booth heeft gemeld om de interesse kenbaar te maken. En dus kreeg Ruud van Nistelrooij vrijdagmiddag de vraag hoe het er voor staat met de interesse in de middenvelder. Op de gebruikelijke en wekelijkse persconferentie kreeg Van Nistelrooij de vraag of Booth op de lijst van PSV staat. Van Nistelrooij liet zich echter niet in de kaarten kijken. “We hebben veel lijstjes waar we mee bezig zijn, natuurlijk. Daar hebben we gelukkig veel specialisten voor in dienst”, zei de trainer.

“Ook binnen de huidige selectie heb je jongens naar wie je kijkt. We hebben bijvoorbeeld verlengd met Van Aanholt, natuurlijk ben je bezig met het nieuwe seizoen. Dan bekijk je alle lijstjes en alle plekken. Wie daar op staan, gaan we natuurlijk niet op straat gooien.”

Dat er door de Telegraaf wordt beweerd dat PSV zich al bij het management van Booth meldde, is volgens Van Nistelrooij niet heel vreemd of opmerkelijk te noemen. “Dat gaat natuurlijk heel snel met managements. Scouts, technisch directeuren en algemeen directeuren hebben natuurlijk veel contact met zaakwaarnemers. Dat is dus nogal snel het geval. Of ik geen ja en geen nee zeg op de vraag of Booth op ons lijstje staat? Dat klopt”, klinkt het.


Vorig artikelOngekend blessureleed voor revelatie Mauro Júnior, Mauro terug naar Brazilië
Volgend artikelHans Kraay looft zoon Mark van Bommel en tipt PSV: ‘Brands moet hem gewoon ophalen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in