Home Nieuws Van Nistelrooij kent geen enkele twijfel over volgend seizoen: ‘Voor mij is...

Van Nistelrooij kent geen enkele twijfel over volgend seizoen: ‘Voor mij is dat geen thema’

1771
0

Ruud van Nistelrooij jaagt met PSV op de tweede plaats en doet van een zetel. Oftewel, gezien de stand op de ranglijst ligt er een rode loper uit richting de tweede plaats.

Van Nistelrooij is er alles aan gelegen zo snel mogelijk de doelstelling te behalen. Het moet de opmaat zijn naar meer in Eindhoven, zo benadrukte de trainer vrijdagmiddag op het persmoment. Dat gaat volgend seizoen ook zeker gebeuren met de Geffenaar aan het roer, zoveel is zeker.

Voor Van Nistelrooij is er dan ook geen enkele twijfel dat hij ook komend seizoen aan het roer staat bij PSV. “Voor mij is dat geen thema geweest, want ik heb voor drie jaar getekend en wil de club verder brengen”, zegt hij, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. “Vanuit het eerste seizoen wil je door om op langere termijn wat neer te zetten. Daar zitten we nu middenin. De laatste drie maanden zijn mooi geweest, maar het gaat om het grotere plaatje en dat is niet alleen afhankelijk van die periode. Voor mij is het nooit een vraag geweest om door te gaan, overigens.”

Van Nistelrooij wil ook rechterhand Fred Rutten behouden. De samenwerking bevalt meer dan goed. “Zolang de contracten lopen, ga ik er vanuit dat mensen blijven. Dat werkt goed en daar gaan we mee door. Zonder tegenbericht is het de staf voor komend seizoen, hoe het er nu uitziet. Ik heb de volledige focus op de groep nu en daaromheen is er geen nieuws qua staf. Dat André Ooijer weggaat, was al duidelijk. Er loopt een aantal dingen over zijn opvolging en daarbij staan we open voor binnen- en buitenlandse invloeden”, klinkt het.


Vorig artikelYorbe Vertessen gedijt meer dan prima bij Union en wijst tevreden naar Ruud van Nistelrooij
Volgend artikelAls een dief in de nacht plots vertrokken bij Anderlecht, als een vis in het water in Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in