Home Nieuws Van Nistelrooij houdt transfer Ritsu Doan naar Mainz tegen

Van Nistelrooij houdt transfer Ritsu Doan naar Mainz tegen

4431
0

De interesse van de Duitse Bundesligaclub Mainz in Ritsu Doan is uiterst serieus maar lijkt vooralsnog on hold te worden gezet.

De Bundesligaclub hengelt nadrukkelijk naar de diensten van de Japanse middenvelder, die zelf ook wel oren heeft naar een transfer naar de zware Bundesliga. Ruud van Nistelrooij denkt daar duidelijk anders over.

‘De Doan-transfer ‘wiebelt’, schrijft het Duitse medium BILD. Ruud van Nistelrooij lijkt vooralsnog niet mee te willen werken aan een transfer van Doan, die nog tot de zomer van 2024 vastligt in Eindhoven. PSV zou openstaan voor een verlenging maar het is allemaal nog onzeker.

BILD schrijft dat een definitieve overgang naar de Bundesliga zal afhangen van de beslissing van Ruud van Nistelrooy, die naar verluidt pas wenst te beslissen over de toekomst van de Japanner als de trainingen zijn begonnen.

Of de berichtgeving van BILD klopt, valt nog te bezien want het klinkt merkwaardig dat een trainer die allang op de hoogte is van de kwaliteiten van een speler, een aantal trainingen zou willen afwachten. In 24 Eredivisie-optredens, het merendeel na de winterstop, kwam hij tot acht treffers.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here