Home Nieuws Van Nistelrooij heeft plan van aanpak voor laatste half uur, fans reageren...

Van Nistelrooij heeft plan van aanpak voor laatste half uur, fans reageren cynisch

11154
0

Zit PSV donderdagavond nog in de wedstrijd of beter gezegd in het Europa League toernooi, of uitschakeling al een feit als het laatste half uur is aangevangen?

Ruud van Nistelrooij lijkt de nadruk te willen leggen op de laatste 30 wedstrijdminuten. De trainer hoopt dat PSV donderdagavond tegen Sevilla in kansrijke positie het laatste halfuur ingaat. Van Nistelrooij lijkt voor dat scenario een aantal trucs in petto te hebben.

Los van de nederlaag in Spanje is de ware kracht van Sevilla lastig in te schatten op dit moment. Sevilla wint niet veel wedstrijden en heeft moeite met iedere tegenstander. Dat PSV zichzelf in 15 minuten tijd toch uit de wedstrijd wist te spelen is enorm teleurstellend te noemen. De nederlaag riep herinneringen op aan Real Sociedad – PSV. Na een redelijke openingsfase liepen de Spanjaarden na rust uiteindelijk uit tot 3-0, waardoor PSV zo goed als is uitgeschakeld.

Toch gloort er hoop. Is het ijdele hoop? Van Nistelrooij denkt van niet en heeft in aanloop naar het thuisduel tegen Sevilla inspiratie geput uit de comeback van Oranje op het WK in Qatar tegen Argentinië, toen Wout Weghorst twee keer scoorde en op die manier een verlenging afdwong. “Je moet zorgen dat je op een bepaalde manier aankomt in het laatste uur. Dan kun je nog wat trucs uithalen. Dat heb je in Qatar bijvoorbeeld kunnen zien tegen Argentinië”, aldus Van Nistelrooij op de persconferentie, zegt de trainer tegen het Eindhovens Dagblad.

Of PSV en van Nistelrooij zichzelf iets inprenten wat totaal niet uitvoerbaar is,d an wel ijdele hoop genoemd kan worden, valt allemaal nog te bezien. Mogelijk wordt Ibrahim Sangaré als targetman gebruikt of zal Jong PSV spits Jason van Duiven als invaller de harten van de PSV fans gaan stelen. Het blijft afwachten. De Ivoriaan is in ieder geval niet geheel fit en kan mogelijk alleen als invaller fungeren.

De reacties van een aantal fans op de strijdplannen van Ruud van Nistelrooij, laten aan duidelijkheid niets te wensen over blijkt uit sommige reacties op sociale media. Er worden kritische noten gekraakt en het cynisme lijkt even geen grenzen te kennen.

https://twitter.com/Erik1704/status/1628377864352538624?s=20


Vorig artikelNiets is onmogelijk in het Wonder van Eindhoven: Van Nistelrooij deelt ‘3-0 scenario’ ervaring
Volgend artikelIn The Picture: Xavi Simons op weg naar PSV – Sevilla

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in