Home Nieuws Van Nistelrooij heeft goede moed maar is eerlijk: ‘Dat we zo’n laag...

Van Nistelrooij heeft goede moed maar is eerlijk: ‘Dat we zo’n laag niveau haalden, had ik niet verwacht’

528
0

Terugkijken heeft weinig zin want de blik moet naar voren worden gericht nu de tweede groepswedstrijd in het Europa League toernooi wacht. PSV moet winnen, ieder ander resultaat is niet wenselijk.

Kan PSV zichzelf in een crisis spelen in Zwitserland? Wel degelijk want wedstrijden als FC Twente – PSV en Cambuur Leeuwarden – PSV betroffen wedstrijden waarin PSV zwaar door de ondergrens wist te zakken. Een zelfde wedstrijd afleveren in de financiële hoofdstad van Zwitserland mag onder geen beding gebeuren. De trainer richtte afgelopen dagen de blik vooruit na de afgang in Leeuwarden tegen SC Cambuur. Ruud van Nistelrooij stelt dat zijn ploeg geleerd heeft van afgelopen zaterdag en dus heeft van Nistelrooij weer goede moed om een resultaat neer te zetten.

PSV ging in Leeuwarden hopeloos met 3-0 onderuit. “Daar hebben we veel van geleerd. We hebben het intern besproken en in mijn hoofd ben ik al bezig met FC Zürich. We hebben het met elkaar afgerond en nu hebben we een nieuwe kans om te reageren. Voor iedereen was duidelijk waar het aan lag”, zegt Van Nistelrooij tegen ESPN.

Vervolgens richt van Nistelrooij zich op de afgelopen maanden waarin hij toegeeft dat hij een wisselvallig PSV gezien heeft en dit niet verwacht had. “Het is grillig, dat zei ik ook na Feyenoord: een goede prestatie, maar het is nog steeds grillig. Dat het zo grillig was en we zo’n laag niveau haalden, had ik ook niet verwacht. Nu moeten we door”, vertelt Van Nistelrooij. Hij wilde niet verklappen of er tegen Zürich wijzigingen doorgevoerd gaan worden. “Dat zou kunnen, maar het zou ook niet kunnen.”


Vorig artikelKandidatuur Ernest Faber lijkt serieus te zijn: ‘Een moeilijke vraag, omdat Faber een goede vriend van me is’
Volgend artikelKritiek op medische staf PSV: Roger Schmidt rijgt met fit Benfica zeges aaneen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in