Home Nieuws Van Nistelrooij heeft een fitte selectie maar PSV – FC Emmen wordt...

Van Nistelrooij heeft een fitte selectie maar PSV – FC Emmen wordt ook een wedstrijd van het rouleren

1005
0

Ruud van Nistelrooij staat op het punt zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie te gaan coachen.

PSV – FC Emmen wordt het debuut van Ruud van Nistelrooij in de vaderlandse Eredivisie. Na de slijtageslag in Monaco zal PSV – FC Emmen in de tweede helft opnieuw in het teken gaan staan van PSV – AS Monaco. De debuterende coach heeft iedereen fit voor de eerste competitiewedstrijd maar niet iedere speler is even fris uit de wedstrijd tegen AS Monaco gekomen.

De trainer liet vrijdagmiddag weten dat iedereen fit is en dus kan spelen tegen de promovendus uit Drenthe. “Het is alleen de vraag of iedereen ook fris is”, doelt Van Nistelrooij op de wedstrijd tegen AS Monaco van afgelopen dinsdag. “We gaan nu de laatste training bekijken en dan kijken we hoe iedereen er exact voorstaat”, citeert de NOS hem.

PSV heeft dus een uiterst belangrijke wedstrijd om naar uit te kijken, maar Van Nistelrooij is niet van plan om daarom spelers te sparen. “We zoeken een combinatie van een zo sterk en zo fris mogelijke ploeg tegen Emmen. Ik ga na de training nog met de jongens praten die nu wat klachtjes hebben.”


Vorig artikelAjax-watcher en andere analisten en journalisten: PSV wordt kampioen, Ajax tweede
Volgend artikelGeen vertrouwen Kenneth Perez in Ruud van Nistelrooij: ‘PSV wordt derde’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in