Home Nieuws Ook Van Nistelrooij geniet van invalbeurt Saibari, jonge aanvaller wacht veel kansen...

Ook Van Nistelrooij geniet van invalbeurt Saibari, jonge aanvaller wacht veel kansen en speelminuten

2568
0

De invalbeurt van Ismael Saibari heeft zaterdagavond veel indruk gemaakt. Aan Ajax zijde had Daley Blind het flink te stellen met de sterke aanvaller.

Ook Ruud van Nistelrooij sloot zich aan bij de woorden van de ESPN analisten over Saibari. De fysiek sterke aanvaller kan op meerdere posities uit de voeten en liet zaterdagavond zien dat PSV wellicht de transfermarkt niet op hoeft om een vervanger voor Madueke aan te trekken.

“Bakayoko heeft het naar behoren gedaan, maar Ismael Saibari is geweldig ingevallen, in de voorbereiding heeft hij vanaf dag één gewoon heel goed gespeeld”, vertelt Van Nistelrooij op de persconferentie na de 5-3 zege in de Johan Cruijff Arena. Van Nistelrooij weet dat hij een goede brede bank heeft. “Als ik zie hoe Xavi Simons, André Ramalho en Richie Ledezma invallen… Die jongens hebben echt het niveau omhoog getild met hun invalbeurten en mede daardoor de wedstrijd over de streep getrokken.”

Van Nistelrooij was minder te spreken over de vijf tegendoelpunten. “Vijf maken is geweldig, maar drie tegen is te veel”, oordeelt de trainer. “Bij de eerste goal van Bergwijn moet je complimenten aan de tegenstander geven, maar de tweede en derde goal vallen door fouten van onze kant. Dat weten Ibrahim Sangaré en Walter Benítez zelf ook”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikel‘Madueke vervanger’ Ismael Saibari maakt ook op analisten veel indruk: ‘Deze jongen kun je niet zomaar kopen’
Volgend artikelAjax – PSV: Ook Jong PSV werd geanalyseerd door Ajax scouts: ‘We hebben ze goed bekeken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in