Home Nieuws Van Nistelrooij geeft toe: ‘De transfer van Cody Gakpo was een klap...

Van Nistelrooij geeft toe: ‘De transfer van Cody Gakpo was een klap voor ons’

475
0

De start van 2023 kan voor PSV worden aangemerkt als de start van het eerste Gakpoloze PSV want dat de aanvaller een gat achterlaat is inmiddels wel duidelijk.

Het heeft er alle schijn van dat de staf en de selectie op de Herdgang nog maar nauwelijks bekomen zijn van het vertrek van de aanvaller, die zijn debuut voor Liverpool nog altijd niet gemaakt heeft. De aanvaller heet fit te zijn maar of het voldoende is om al te kunnen spelen voor de Reds is niet geheel duidelijk op dit moment. Van Nistelrooij blikt terug op de bliksemtransfer en geeft toe dat het een flinke klap is geweest.

“Het was natuurlijk een klap voor ons als staf en groep om Cody te verliezen. Voor iedereen binnen de club en ook de supporters”, zei trainer Ruud van Nistelrooij vrijdag tijdens het persmoment in aanloop naar eerste van de twee ontmoetingen met Sparta. “Het gaat om je topspeler die vertrekt. Maar we weten ook dat dit niet tegen te houden was, gezien de situatie waarin PSV verkeerde.”

Van Nistelrooij doelde daarmee op het feit dat PSV de miljoenen die de transfer van Gakpo opleverde broodnodig heeft met het oog op de financiële situatie. Die financiele situatie is wel drastisch beter geworden. Om grote verliezen te voorkomen dienen de operationele tekorten te worden aangevuld aangevuld met positieve resultaten op de transfermarkt.

Het duel tussen PSV en nummer zes Sparta Rotterdam begint zaterdagavond om 21.00 uur.


Vorig artikelVrijwel fit PSV richt vizier op dubbele ontmoeting met Sparta, prolongatie KNVB beker is het doel
Volgend artikelVIDEO: Hoe de transfer van Gakpo op de Herdgang verwerkt werd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in