Home Nieuws Van Nistelrooij geeft AS Monaco en Franse media signaal af: ‘PSV is...

Van Nistelrooij geeft AS Monaco en Franse media signaal af: ‘PSV is nu net zo fit als Monaco’

1514
0

Ruud van Nistelrooij is gerust op een goede afloop tegen de Fransen van AS Monaco.

Van Nistelrooij ziet dat zijn ploeg topfit is en klaar is voor de return tegen de Monegasken. De Geffenaar stelt dat zijn ploeg ook in fysiek opzicht klaar is voor de return in de derde voorronde van de Champions League tegen AS Monaco dinsdagavond. De selectie is fit en gereed om de strijd met AS Monaco aan te gaan.

“De ploeg staat er goed op”, zegt Van Nistelrooij maandag in gesprek met ESPN. Afgezien van Noni Madueke, Olivier Boscagli, Carlos Vinícius, Mauro Júnior en Yorbe Vertessen is iedereen fit bij PSV.

Van Nistelrooij erkent dat zijn spelers vorige week bij de heenwedstrijd tegen Monaco aan het eind van de wedstrijd snakten naar het laatste fluitsignaal. “Maar toen hadden wij de zaterdag ervoor nog om de Johan Cruijff Schaal gestreden. Nu heeft zowel PSV als Monaco een competitiewedstrijd achter de rug”, zegt de trainer.

PSV en van Nistelrooij kregen uit Franse hoek veel kritiek op het laatste deel van de wedstrijd in Monaco. Franse media zagen dat PSV tekort kwam en vroegen zich af hoe het met de fysieke gesteldheid van de ploeg staat. “Monaco was vorige week vooral het laatste kwartier sterker. Nu moet er geen reden zijn om aan het eind van de wedstrijd minder te zijn dan Monaco. We kunnen er gewoon 90 of 120 minuten staan. PSV is nu net zo fit als Monaco.”

Verder is Ruud van Nistelrooij zeer verheugd dat Ibrahim Sangaré heeft verlengd tot medio 2027. “Ik ben heel blij met zijn contractverlenging. Hij is een belangrijke pijler op het middenveld. Het is fantastisch dat hij bij PSV toekomst ziet. Hij is een kwaliteitsspeler. Sangaré kan bij onze nog grote stappen maken”, aldus de trainer tegenover de verzamelde media.


Vorig artikelEen nieuw contract maar geen garanties: Speelt interesse West Ham United een rol in uitspraken Sangaré?
Volgend artikelThuisvoordeel PSV laat AS Monaco koud: ‘Wij zijn fysiek beter dan PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in