Home Nieuws Van Nistelrooij gaat in op zaakwaarnemerswissel Xavi Simons en zegt niets over...

Van Nistelrooij gaat in op zaakwaarnemerswissel Xavi Simons en zegt niets over Ricardo Pepi

1631
0

Het stelt eigenlijk niets voor. Een speler wisselt van zaakwaarnemer en sluit zich aan bij een ander management.

Toch is de redelijk onverwachte move van Xavi Simons naar een ander management onderwerp van gesprek in zowel de Nederlandse als buitenlandse media. Tot in Zuid-Europa aan toe is de recente wissel onderwerp van gesprek. Kranten in Spanje, Frankrijk en Italie berichten over Xavi Simons, zijn spel en over zijn nieuwe zaakwaarnemer, die vooral in Engeland bekendheid geniet.

Ook de Nederlandse kranten geven er vorm aan door Ruud van Nistelrooij vragen te stellen over de rol van de nieuwe zaakwaarnemer van het toptalent. Ruud van Nistelrooij zegt geen andere Xavi Simons dan enkele weken geleden te zien bij PSV. Het is voor Ruud van Nistelrooij eigenlijk ‘geen thema’.

Ximons was aangesloten bij het zaakwaarnemerskantoor van Rafaele Pimenta. Zijn belangen worden nu behartigd door de Engelsman Darren Dein, die vooral in de Premier League nauwe contacten weet te onderhouden “Ik merk geen verschil. Ik zie een enorme focus bij hem om elke dag te trainen en beter te worden”, zegt Van Nistelrooij op de persconferentie van vrijdag, in aanloop naar het thuisduel met sc Heerenveen.

“Deze week ook weer. Dan is hij superscherp en bezig om elke vorm helemaal te doorleven en het beste eruit te halen. Ook in de partijen”, aldus Van Nistelrooij, die ook gevraagd wordt naar de interesse van PSV in Ricardo Pepi. “Ik ben bezig met Luuk de Jong en Fábio Silva. Dat zijn heel goede spitsen voor ons. Die zijn klaar om zondag te gaan shinen, hopelijk.”


Vorig artikelVan Nistelrooij en Stewart voeren gesprekken met Erick Gutiérrez om transfer tegen te houden
Volgend artikelBelgische media rekenen op Nederlandse club, familie van Bommel op bezoek bij AZ en Twente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in