Home Nieuws Van Nistelrooij erkent: ‘Met Luuk de Jong gesproken over stoppen bij Oranje’

Van Nistelrooij erkent: ‘Met Luuk de Jong gesproken over stoppen bij Oranje’

2162
0

Ruud van Nistelrooij was op de hoogte van de plannen van Luuk de Jong om te stoppen bij Oranje.

De aanvoerder van PSV lijkt het niet meer op te kunnen brengen om nog uit te komen voor het nationale elftal. Op sociale media doen geruchten de ronde dat Luuk de Jong stopt vanwege het afgelopen en moeizaam verlopen WK in Qatar maar waarschijnlijker is dat Luuk de Jong zijn focus op presteren bij PSV wenst te leggen.

Ook Ruud van Nistelrooij heeft zich uitgelaten over de beslissing van Luuk de Jong. “Ik heb daar met hem over gesproken”, reageert Van Nistelrooij op de beslissing van zijn aanvoerder om te stoppen als international tegen het Algemeen Dagblad. “Het belangrijkste is dat hij zelf uitlegt waarom hij die keuze maakt, zoals hij eigenlijk al in een statement heeft gedaan. Als je zijn beweegredenen hoort, kun je die alleen maar respecteren en accepteren.”

Van Nistelrooij ziet zijn aanvoerder dus voortaan op de Herdgang achterblijven als andere spelers naar Zeist zullen vertrekken voor een bijeenkomst met Oranje. “Het gaat erom dat hij doet wat het belangrijkste voor hem is. Hoe het op dit moment in zijn carrière voor hem voelt. Een slimme jongen zoals Luuk heeft het hele plaatje meegenomen en erover nagedacht”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelWéér blessureleed voor Mauro Júnior: Braziliaan wordt van het trainingsveld gedragen
Volgend artikelDriessen haalt hard uit naar Advocaat en wijst naar Theo Maassen: ‘Dikke middelvinger’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in