Home Nieuws Van Nistelrooij en Stewart voeren gesprekken met Erick Gutiérrez om transfer tegen...

Van Nistelrooij en Stewart voeren gesprekken met Erick Gutiérrez om transfer tegen te houden

3923
0

De thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen is meteen de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, waarin PSV hoogstwaarschijnlijk beslag legt op de belangrijke tweede plaats.

Voor Erick Gutiérrez kan de wedstrijd tegen Heerenveen ook zomaar zijn laatste thuiswedstrijd zijn maar als het aan Ruud van Nistelrooij ligt zeker niet. De Mexicaan is zeker van zijn zaak en heeft zijn beslissing gemaakt om te vertrekken bij PSV. Van Nistelrooij heeft echter andere plannen met de middenvelder.

Van Nistelrooij is hoe gek het ook klinkt omdat de Mexicaan niet altijd speelt, wel zeer tevreden over de inbreng van de middenvelder uit Mexico. Echter is de trainer dat ook over Joey Veerman. Tijdens de persconferentie was Van Nistelrooij lovend over Veerman, die zich steeds meer ontwikkelt op het middenveld. ‘Joey zet hele goede stappen. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van een middenvelder van een topclub met aspiraties bij het Nederlands elftal. Het hoort erbij en hij heeft de knop omgezet, zowel fysiek als in de mindset.’

Mede door de prestaties van Joey Veerman en de basisplaats van Ibrahim Sangaré zit Erick Gutiérrez vaker op de bank dan hem lief is. ‘Het is ook moeilijk voor hem. Daarover zijn we in gesprek en die gesprekken zijn constructief. Earnie Stewart is er geweldig mee bezig, waardoor ik me volledig kan focussen op zondag. Spelers met doorlopende contracten reken ik op en wil ik graag hier houden, dat kan ik erover zeggen”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelVan Nistelrooij predikt realisme en is voorzichtig, trainer wil nog niets weten van ‘zekere’ tweede plaats
Volgend artikelVan Nistelrooij gaat in op zaakwaarnemerswissel Xavi Simons en zegt niets over Ricardo Pepi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in