Home Nieuws Van Nistelrooij én Sangaré ontbreken in Utrecht, toch weer Teze en Obispo...

Van Nistelrooij én Sangaré ontbreken in Utrecht, toch weer Teze en Obispo in de basisopstelling

769
0

PSV, lees Ruud van Nistelrooij, blijft geloven en vasthouden aan het duo Jordan Teze en Armando Obispo.

In principe is het geen duo want beide verdedigers staan niet naast elkaar geposteerd maar beide jeugdexponenten worden vaak als duo gezien. Immers beide opgeleid op de Herdgang. Het lijkt inmiddels wel klaar te zijn voor Teze en Obispo wat hun kansen op speeltijd aangaat maar wat voor veel fans geldt, geldt niet voor Ruud van Nistelrooij die om verschillende redenen toch weer blijft vasthouden aan Obispo, die PSV behoorlijk in de steek liet in de Kuip. Oorzaak en reden zijn bekend.

André Ramalho liet PSV donderdagavond ook in de steek want de 2-0 van Sevilla begon aan de linkerkant waar Ramalho de bal over de zijlijn kopte maar niet snel genoeg anticipeerde op het versnellen van het spel door Sevilla. Ramalho ging donderdag met kramp van het veld. Ook heerst er griep in de selectie, meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad.

In en tegen Utrecht heeft van Nistelrooij, die zelf ontbreekt door ziekte, vele veranderingen doorgevoerd. Enigszins noodgedwongen want ook Ibrahim Sangaré ontbreekt. Het gaat te ver om de opstelling in Utrecht een fantasie-opstelling te noemen maar het komt wel in de buurt van een dergelijke opstelling.


Vorig artikelKarim Rekik zet in op PSV – Sevilla en hoopt in de toekomst weer speler van PSV te zijn
Volgend artikelWeer massale steun voor PSV in Utrecht – Fred Rutten na 11 jaar weer hoofdcoach PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in