Home Nieuws Van Nistelrooij eerlijk over Gerbrands: ‘Zonder wijzigingen in de organisatie had ik...

Van Nistelrooij eerlijk over Gerbrands: ‘Zonder wijzigingen in de organisatie had ik hier niet gezeten’

4630
0

Op zijn eerste werkdag als trainer van PSV 1 deed de nieuwe trainer van de club links en rechts best een paar opmerkelijke uitspraken.

Even was er nog de terugblik op de eerdere beslissing toch geen trainer van PSV 1 te worden. Er is inmiddels al genoeg over gezegd maar opmerkelijk is het ergens nog wel. Want van Nistelrooij ging snel overstag toen duidelijk werd dat Marcel Brands de scepter ging zwaaien bij PSV. En juist daarover deed de nieuwe trainer gisteren een opvallende uitspraak.

“Op het moment dat er een nieuwe algemeen directeur komt weet je dat er een andere koers gevaren kan worden”, zei Van Nistelrooy. “Het is niet zo dat alles ondersteboven wordt gehaald, maar ik vind wel dat er andere accenten zijn gezet. Naar mij toe en binnen de club. Daar wil ik zeer graag deel van uitmaken. Dat is het grootste kantelpunt geweest. Niets dan goed over Toon Gerbrands, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat dat zich heeft afgespeeld.”

Van Nistelrooij bevestigt dat hij zonder de wijzigingen in de directie en het beleid niet was ingestapt als nieuwe trainer van PSV 1. “Dat klopt, zonder de wijzigingen binnen de organisatie had ik hier niet gezeten. Ik vind dat Gerbrands fantastisch werk heeft geleverd, honderd procent. Maar ik heb gemerkt dat er een nieuw elan kwam.”


Vorig artikelWalter Benitez, de nieuwe nummer één: ‘Ik heb voor PSV gekozen omdat de club wereldwijd bekend is’
Volgend artikelVolgende transfer een feit: Ki-Jana Hoever naar PSV, verdediger verkiest PSV boven Ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in