Home Nieuws Van Nistelrooij blij met aanwinsten maar rekende op nog een transfer: ‘Ik...

Van Nistelrooij blij met aanwinsten maar rekende op nog een transfer: ‘Ik dacht: ze halen hem zo op’

6515
0

Ruud van Nistelrooij is maar wat blij met de aanwinsten Patrick van Aanholt, Thorgan Hazard en Fábio Silva.

Het waren hectische weken en dagen want de trainer van Nistelrooij werd overal bij betrokken en zag ondertussen zijn team ook de nodige punten verspelen. Naar nu blijkt hield de coach rekening met nog een transfer. Van Nistelrooij had er niet vreemd van opgekeken als ook Ibrahim Sangaré in januari ook nog uit Eindhoven was vertrokken. Het gonst nog altijd van de geruchten rond de sterke Ivoriaan en een transfer hing dan ook in de lucht.

Afgelopen zomer was Chelsea dicht bij de handtekening van Sangaré maar deze winter waren er opnieuw clubs concreet voor Sangaré. Op het persmoment van vrijdag in aanloop naar de topper tegen Feyenoord werd Van Nistelrooij gevraagd of het blijven van Sangaré ‘een klein wondertje’ genoemd mag worden. “Dat vind ik wel, ja”, zei van Nistelrooij tegen Voetbal International.

“Ik verbaas me erover dat er niemand kwam, dat er niet iemand nog even snel tussendoor kwam met een hele grote zak geld. Ik ben daar heel blij mee, maar ik dacht lange tijd: die club komt vast nog om het hoekje.” Op 30 december vorig jaar oefende PSV tegen AC Milan en toen speelde de middenvelder een puike partij, zag de coach. “Dat vond ik zijn beste wedstrijd tot nu toe. Ik dacht: als ze opletten, halen ze hem zo op. Dat was indrukwekkend.”

De trainer relativeert en zegt over Sanagré: “Maar hij heeft het hier goed naar zijn zin, ontwikkelt zich goed en wil hier de stappen maken. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Met zijn kwaliteiten weet je het nooit, maar gelukkig bleef dat belletje van een andere club uit.”


Vorig artikelVan Aanholt, Hazard ėn Silva mogen in Rotterdam én Sevilla laten zien wat ze waard zijn | Drietal Europees speelgerechtigd
Volgend artikelVader Jorge Silva wijst naar Anderlecht: ‘Als een huwelijk niet meer werkt, moet je scheiden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in