Home Nieuws Van Nistelrooij bevestigt aanstaande transfer El Ghazi, vertrek Vinicius lonkt: ‘Er spelen...

Van Nistelrooij bevestigt aanstaande transfer El Ghazi, vertrek Vinicius lonkt: ‘Er spelen dingen rond hem’

13004
0

Hoe gaan de laatste twee dagen van het transferwindow verlopen? Een vertrek van Cody Gakpo lijkt voor de hand te liggen.

Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat de aanvaller waarschijnlijk zal vertrekken bij PSV. Daar tegenover staat de komst van Anwar El Ghazi, die dinsdag of woensdag gepresenteerd zal gaan worden. Ook is PSV nog bezig met de komst van een linkervleugelaanvaller.

Voor Gakpo zijn nog steeds meerdere clubs in de markt. Southampton is concreet en heeft inmiddels geboden op Gakpo. Verder worden Everton, Leeds United, Wolverhampton Wanderers en Manchester United genoemd. Concreet zijn deze clubs allen niet geworden. Ruud van Nistelrooij liet zich dinsdagochtend op de persconferentie in aanloop naar de inhaalwedstrijd tegen FC Volendam uit over de situatie rond Gakpo. “Ik hoop dat hij blijft. Of het gebeurt, weet ik niet. Maar we weten wat hij voor ons kan betekenen.”

Wel bevestigde Ruud van Nistelrooij dat er zaken spelen rond spits Carlos Vinícius. Van Nistelrooij bevestigde dat er belangstelling is voor de Braziliaanse spits. “Er spelen dingen rondom hem”, zei van Nistelrooij, die de spits uit Brazilië afgelopen zondag voor open doel zag missen. De spits heeft niet kwaliteiten om het PSV shirt te mogen dragen, zoveel is zeker.


Vorig artikelAnalisten praten Xavi Simons in Oranje: Van ‘groter talent dan Gakpo’ tot ‘Simons speler voor WK’
Volgend artikelFabrizio Romano meldt bod van PSV op Calvin Stengs, PSV weerspreekt berichtgevingen rond Stengs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in