Home Nieuws Van Nistelrooij beloonde Drommel in Noorwegen: ‘Voor hoe hij zich altijd opstelt...

Van Nistelrooij beloonde Drommel in Noorwegen: ‘Voor hoe hij zich altijd opstelt in de groep’

993
0

Ruud van Nistelrooij was na de wedstrijd in Noorwegen te spreken over tweede keeper Drommel. Drommel speelt dit seizoen nauwelijks wedstrijden en dus vond de trainer het belangrijk de keeper te belonen.

‘Ik vond het belangrijk om hem te belonen voor hoe hij zich altijd opstelt in de groep’, zei van Nistelrooij in gesprek met PSV TV. ‘Hij draagt heel veel bij aan het team zonder dat hij speelt. Dat is knap, want het kan ook weleens frustrerend zijn en dat is het ook voor hem. Daarom was hij ook blij om te kunnen spelen.’

Van Nistelrooij ging verder: ‘Ik wilde hem ook laten spelen uit waardering en omdat hij een heel goede keeper is. Dat heeft hij gisteren ook laten zien’, stelt de oud-aanvaller. Drommel liet zich bij een 0-2 stand gelden met enkele reddingen en droeg zo bij aan de zege van PSV.

Na de wedstrijd in Noorwegen werden de pijlen meteen gericht op de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. ‘Het is duidelijk hoe dat leeft. Dit zijn topwedstrijden, zoals tegen Feyenoord, Arsenal en AS Monaco. Tegen die ploegen hebben we het goed gedaan. We weten wat we moeten doen in de Arena.’ Van Nistelrooij verwacht ook weer te kunnen beschikken over Joey Veerman, die in de eerste helft meedeed tegen Bodø.

‘Joey kreeg een tik, maar dat valt mee. Fysiek zijn er geen problemen.’ Ook Ibrahim Sangaré, Philipp Max, Mauro Júnior en Jarrad Branthwaite zijn er weer bij. ‘Natuurlijk is het afhankelijk van vandaag en morgen of zij zondag kunnen aanhaken, maar het ziet er op zich goed uit”, aldus de trainer.


Vorig artikelPOLL | Ajax – PSV: Hoe zou van Nistelrooij PSV moeten laten spelen?
Volgend artikelBij PSV weggestuurde Ajax verdediger Rensch over reden van vertrek: ‘PSV vond het gewoon te complex’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in