Home Nieuws Van Hooijdonk kritisch op beleid Chelsea inzake van Ginkel

Van Hooijdonk kritisch op beleid Chelsea inzake van Ginkel

33
0

Pierre van Hooijdonk begrijpt weinig van het beleid van Chelsea en kraakt het beleid van de Londense club. Van Hooijdonk lijkt wel vergeten te zijn dat van Ginkel een lange periode gemist heeft tijdens zijn contractduur in Londen, door een forse knieblessure.

‘Vierenhalf jaar geleden tekende hij een vijfjarig contract bij Chelsea, waar hij onlangs zelfs bijtekende tot medio 2019’, opent Van Hooijdonk in zijn column voor Voetbal International. ‘De achterliggende gedachte van de club is me een raadsel. Begrijp me goed, Van Ginkel is een prima speler, maar wat moet hij doen om een serieuze kans te krijgen in Londen? Na al die jaren staan er bij Chelsea welgeteld elf speelminuten in de competitie achter zijn naam, verdeeld over twee invalbeurtjes.’

Daar snapt Van Hooijdonk helemaal niets van. ‘Intussen zijn we met AC Milan, Stoke City en twee keer PSV vier verhuur-periodes verder. En vraagt iedereen zich af, inclusief de speler zelf waarschijnlijk, waar we hem volgend seizoen terug zullen zien.’ PSV haalde Van Ginkel deze transferperiode voor de tweede keer terug naar Eindhoven. Afgelopen seizoen speelde hij ook al een half jaar op huurbasis mee.

 


Vorig artikelLocadia nog een week aan de kant
Volgend artikelPSV bevestigt akkoord met Gremio

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in