Home Nieuws Van Hooijdonk ziet Luuk de Jong als pinchhitter bij Ajax: ‘Warme ontvangst...

Van Hooijdonk ziet Luuk de Jong als pinchhitter bij Ajax: ‘Warme ontvangst voor voormalig aanvoerder van PSV?’

1788
0

Het speculeren over de toekomst van Luuk de Jong is al enige weken aan de gang.

Sinds Xavi Hernández de nieuwe trainer van FC Barcelona is lijkt er weinig toekomst voor de Jong in Catalonië te zijn. Spaanse media alsmede het gros van de aanhang van de Catalanen heeft weinig op met Luuk de Jong en dat zorgt voor vele speculaties over de toekomst van de spits.

Een vervroegde terugkeer naar Sevilla wordt in Spanje als optie gezien maar ook PSV en Besiktas worden aan de spits gelinkt. Marca en Sport verwachten zelfs dat PSV snel in beeld komt voor de Jong nu de selectie van Roger Schmidt het de komende maanden ook zonder Eran Zahavi moet stellen.

NOS analist Pierre van Hooijdonk noemt Ajax als mogelijke toekomstige club voor Luuk de Jong. Van Hooijdonk voorziet een rol voor de Jong in Amsterdam. ‘Ik denk bijvoorbeeld dat Luuk de Jong voor Ajax geen vreemde optie is. Je krijgt er een ander type bij en dat is alleen maar goed’, zei hij tegenover de NOS.

Volgens Voetbal International zou een transfer van de Jong naar Amsterdam een lastige kunnen zijn. ‘De vraag is alleen of de voormalig aanvoerder van PSV een warm ontvangst zou krijgen in Amsterdam…’, schrijft het weekblad over de geste van Pierre van Hooijdonk.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here