Home Nieuws Van Hooijdonk verwacht transfer Luuk de Jong

Van Hooijdonk verwacht transfer Luuk de Jong

52
0

Het moeizame seizoen van PSV heeft ook gevolgen voor de interesse van grotere clubs in spelers van PSV. Clubs als freiburg en Swansea worden veelal in verband gebracht met spelers als Willems en Arias.

Desalniettemin lijkt de carrousel langzaam te gaan draaien. Pierre van Hooijdonk verwacht dat PSV zelfs Luuk de Jong zou kunnen slijten aan een andere club. Van Hooijdonk ziet het gebeuren dat PSV Luuk de Jong voor 1 september zal verkopen. Dat schrijft de oud-international in zijn column in Voetbal International.

‘Het zou me niet verbazen als ook bij PSV de kassa nog gaat rinkelen. En dan doel ik op een transfer van Luuk de Jong. Met de komst van Hirving Lozano voor de linksbuitenpositie, lijkt het me dat J├╝rgen Locadia zich weer op de spitspositie kan richten. Locadia heeft dit jaar zijn contract verlengd en PSV heeft dus plannen met hem. Dus mocht er een rijke club aankloppen voor De Jong, dan denk ik niet dat de clubleiding dwars gaat liggen.’ Luuk de Jong heeft nog een contract tot medio 2020.


Vorig artikelJetro Willems op weg naar Freiburg
Volgend artikel‘Een terugkeer naar PSV is niet aan de orde’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in