Home Nieuws Van Hooijdonk fan van Sam Lammers: ‘Ik vind hem echt een potentiële...

Van Hooijdonk fan van Sam Lammers: ‘Ik vind hem echt een potentiële topspits’

539
0

Sam Lammers geraakt langzamerhand weer in vorm en bezit tegelijkertijd nog alle potentie om een toekomstige topspits te worden.

Die mening is ook Pierre van Hooijdonk toebedeeld. De voormalige topspits is onder de indruk van Lammers. Lammers mist momenteel nog wat ritme en inhoud na maanden van inactiviteit maar het goede gevoel is terugkerend bij de potentiële topspits, die zijn opleiding op de Herdgang genoot.


Pierre van Hooijdonk vond hem goed, Rafael van der Vaart vond hem dramatisch: het optreden van Sam Lammers tijdens PSV – Feyenoord zorgt voor discussie bij Studio Voetbal. Vijf minuten voor tijd werd de jonge spits gewisseld door trainer Ernest Faber.

Lammers kwam in tegenstelling tot zijn laatste twee wedstrijden niet tot scoren in thuiswedstrijden maar op vreemde bodem was hij zeker belangrijk voor PSV. Toch haalde Lammers volgens Van Hooijdonk een ruime voldoende. “Hij was balvast, draaide een aantal keren goed weg en heeft een goede basistechniek. Ik vind hem echt een potentiële topspits. In alles. Bijvoorbeeld ook in zijn afwerking”, aldus de oud-international.

De andere analist van dienst, Van der Vaart, is het duidelijk niet eens met zijn tafelgenoot. Dat is opmerkelijk te noemen want van der Vaart is net als Lammers een rasvoeballer met finesse en techniek in de benen. “Ik vond Lammers echt dramatisch spelen. Echt heel slecht. Ik ben erg fan van hem, maar tegen Feyenoord was hij heel erg slordig.” Theo Janssen is het daar deels mee eens. “Hij heeft een goede techniek en een goede trap in zijn linker- en rechterbeen. Maar hij wisselde tegen Feyenoord goede momenten met slechte af.”


Facebook Comments