Home Nieuws Van Hanegem ziet geen verbetering na wissel Mvogo voor Drommel

Van Hanegem ziet geen verbetering na wissel Mvogo voor Drommel

1393
0

Voor Willem van Hanegem maakt het weinig verschil of nu Yvon Mvogo op doel staat of Joel Drommel.

Yvon Mvogo werd afgelopen week een aantal keer positief kritisch beoordeeld na zijn goede wedstrijd tegen Leicester City. Mvogo straalde zekerheid uit en pakte een aantal goed ballen vanaf de zijkanten. Ook in het duel tegen RKC was Mvogo in goede doen. De keeper heerste en straalde rust uit.

Van Hanegem heeft de keeperscarroussel bij PSV afgelopen week van een afstandje gadegeslagen maar het kan de Kromme bepaald niet bekoren. In zijn column in AD Sportwereld zegt van de Hanegem over de keeperskwestie bij PSV: ‘Als Andries Noppert een paar keer een bal tegen heeft gehouden namens Go Ahead, roepen we in dit land dat hij een kandidaat is voor Oranje. Dat slaat natuurlijk nergens op, maar helemaal onlogisch is het ook weer niet’, schrijft Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem vindt dat Drommel en Mvogo het ‘allebei niet hebben’. Roger Schmidt voerde vorige week voor de eerste Conference League-ontmoeting tegen Leicester City weer een nieuwe keeperswissel door. ‘Ik heb Joël Drommel lang geprobeerd te verdedigen, maar het is bij PSV niet gelukt met hem’, aldus De Kromme. ‘De Zwitser Yvon Mvogo, die is niet veel beter natuurlijk”, aldus Willem van Hanegem.


Vorig artikelOpnieuw blessureleed Noni Madueke: buitenspeler mist vermoedelijk Leicester City en bekerfinale
Volgend artikelTendens in de media: Madueke breekbaar als glas maar Joey Veerman is een absolute topaankoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in