Home Nieuws Van Hanegem ziet geen verbetering na wissel Mvogo voor Drommel

Van Hanegem ziet geen verbetering na wissel Mvogo voor Drommel

1373
0

Voor Willem van Hanegem maakt het weinig verschil of nu Yvon Mvogo op doel staat of Joel Drommel.

Yvon Mvogo werd afgelopen week een aantal keer positief kritisch beoordeeld na zijn goede wedstrijd tegen Leicester City. Mvogo straalde zekerheid uit en pakte een aantal goed ballen vanaf de zijkanten. Ook in het duel tegen RKC was Mvogo in goede doen. De keeper heerste en straalde rust uit.

Van Hanegem heeft de keeperscarroussel bij PSV afgelopen week van een afstandje gadegeslagen maar het kan de Kromme bepaald niet bekoren. In zijn column in AD Sportwereld zegt van de Hanegem over de keeperskwestie bij PSV: ‘Als Andries Noppert een paar keer een bal tegen heeft gehouden namens Go Ahead, roepen we in dit land dat hij een kandidaat is voor Oranje. Dat slaat natuurlijk nergens op, maar helemaal onlogisch is het ook weer niet’, schrijft Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem vindt dat Drommel en Mvogo het ‘allebei niet hebben’. Roger Schmidt voerde vorige week voor de eerste Conference League-ontmoeting tegen Leicester City weer een nieuwe keeperswissel door. ‘Ik heb Joël Drommel lang geprobeerd te verdedigen, maar het is bij PSV niet gelukt met hem’, aldus De Kromme. ‘De Zwitser Yvon Mvogo, die is niet veel beter natuurlijk”, aldus Willem van Hanegem.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here