Home Nieuws Van Hanegem ziet bij PSV wekelijks tekortkomingen

Van Hanegem ziet bij PSV wekelijks tekortkomingen

39
0

Willem van Hanegem is nog steeds niet zeker over PSV en de aanwezige kwaliteiten.

‘Er zijn mensen die mij nog weleens vragen naar columns uit de maand augustus. Daarin gaf ik aan dat PSV dit seizoen zou achterblijven bij Ajax en Feyenoord. In de praktijk is daar helemaal geen sprake van, het is zelfs compleet andersom. Dat vind ik verrassend, anders had ik dat in augustus ook niet verklaard natuurlijk.

Bij PSV zie ik wekelijks nog volop tekortkomingen, ook tegen FC Twente. Dat is niet om mijn gelijk te halen maar het kwartje kan daar ook zomaar een keer de andere kant opvallen. Het gaat mij dus te ver om te zeggen dat ze in één rechte lijn naar de landstitel gaan’, zegt de Kromme in zijn column in het AD.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here