Home Nieuws Van Hanegem wijst naar Joey Veerman na AZ doelpunt: ‘Niemand die kwaad...

Van Hanegem wijst naar Joey Veerman na AZ doelpunt: ‘Niemand die kwaad wordt op zo’n speler’

13347
0

Willem van Hanegem zag PSV de punten in eigen huis laten liggen tegen AZ, na een fout van Joey Veerman.

PSV had alles in eigen hand o als koploper de zogenaamde winterbreak in te gaan. AZ en de speelstijl van AZ gooide roet in het eten en dus zakte PSV naar de derde plaats op de ranglijst. De zure nederlaag tegen de ploeg uit Alkmaar kon maar moeizaam verteerd worden bleek na afloop van de nipte verliespartij. Weinigen aan PSV zijde hielden rekening met verlies. Er is verder geen man overboord maar zuur is het zeker. Het elftal van Ruud van Nistelrooij had een flinke slag kunnen slaan richting Feyenoord en Ajax maar het liep allemaal anders.

De balans slaat nog positief uit want PSV wist twee van de drie topwedstrijden te winnen. Eerder werden Feyenoord en Ajax verslagen. Koploper Feyenoord krijgt wel een zwaar programma voor de kiezen na de winterbreak. Dat beseft Willem van Hanegem, die kritisch is op Joey Veerman.

“In januari en begin februari staan er meteen zware wedstrijden op het programma en dan kan de ploeg aantonen of ze echt gaat meedoen of niet”, schrijft Van Hanegem in het Algemeen Dagblad over de titelkansen van Feyenoord. “En eerlijk is eerlijk: als je Ajax en PSV nu ziet, val je ook niet achterover van de klasse toch?”

Vervolgens richt van Hanegem zich op Joey Veerman. De middenvelder ging stevig in de fout in de eerste helft. “Bij PSV zag ik Joey Veerman een bizarre bal achteruit geven die vijf seconden later de 0-1 voor AZ betekende. Dan zie je dus nooit meer iemand die kwaad wordt op zo’n speler hè. Het moet allemaal wel gezellig blijven, krijg ik het idee. Bij Veerman kon de fout die PSV drie punten kostte overigens niets met het aanstaande WK te maken hebben, want hij was toch al niet in beeld”, aldus Van Hanegem.


Vorig artikelVan Nistelrooij ziet WK perikelen én wedstrijd Emmen – Ajax als onrustige factoren bij PSV – AZ
Volgend artikelÉrick Gutiérrez geselecteerd voor WK | Guardado, Lozano en Moreno ook met Mexico naar Qatar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in