Home Nieuws Van Hanegem vreest: ‘Ik denk eerlijk gezegd ook dat PSV zondag van...

Van Hanegem vreest: ‘Ik denk eerlijk gezegd ook dat PSV zondag van AZ verliest’

869
0

PSV moet nog alles op alles zetten om het Champions League-ticket veilig te stellen. OP bezoek bij AZ weet PSV wat de club te doen staat.

Willem van Hanegem heeft er in ieder geval een hard hoofd in. De AD analist en columnist vindt dat PSV te snel tevreden is. Van Hanegem is niet verrast door de remise tegen Heerenveen. Dat laat hij weten in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad.

‘Over PSV roep ik al lange tijd hetzelfde. Dat ze daar wel erg snel tevreden zijn en vaak met eigenlijk niets. Als ze echt mee willen doen komend seizoen – en dat is iets wat je wel mag verwachten van die club – dan moet er in de zomer veel veranderen. Dat het tegen Heerenveen niet lukte om de voorronde van de Champions League veilig te stellen, verbaasde mij niets. Het is gewoon niet stabiel, als ze een keer aardig spelen zijn ze zo blij met zichzelf daar.’

Van Hanegem voorziet een rampscenario voor PSV aanstaande zondag. ‘Ik denk eerlijk gezegd ook dat PSV zondag van AZ verliest. Daar spelen ze het voetbal dat PSV zou moeten spelen. Veel verzorgder, veel meer met een idee’, klinkt het kritisch.


Vorig artikelCijfermatig is Milan van Ewijk opvolger van Dumfries: ‘Van Ewijk is geen verdediger’
Volgend artikelESPN trekt harde maar onjuiste conclusie: ‘Ook Luuk de Jong moet worden vervangen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in