Home Nieuws Van Hanegem verrast én teleurgesteld over niveau nieuwe PSV’ers

Van Hanegem verrast én teleurgesteld over niveau nieuwe PSV’ers

80
0

Willem van Hanegem was afgelopen weekend benieuwd naar het nieuwe PSV en ging er eens goed voor zitten.

De Kromme werd blij van een aantal spelers maar kon ook zijn teleurstelling over een aantal spelers niet voor zich houden. De Rotterdammer was op de eerste plaats verrrast dat PSV en de KNVB niet hebben besloten de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal niet uit te stellen. Van Hanegem vindt het sowieso opmerkelijk dat de KNVB de wedstrijd door liet gaan, terwijl PSV drie dagen later alweer tegen FC Basel moest spelen. ‘Die is niet alleen belangrijk voor PSV, maar voor het hele Nederlandse voetbal. Vorig jaar werd voor Ajax het hele competitieprogramma omgegooid. Waarom werd dan nu deze wedstrijd ook niet even uitgesteld?’, besluit hij.

‘Lammers beviel me, Malen en Lozano zijn gewoon goede spelers. Het bevalt me dat PSV na het vertrek van Luuk de Jong anders voetbalt.’ Van Hanegem werd nog niet enthousiast van de twee nieuwe linkervleugelverdedigers die PSV heeft aangetrokken.

‘Die Boscagli kan er niet veel van en Sadílek is ook niet goed. En eerder zag ik ook die linksback Lato in actie. Ik dacht: zo slecht, dit bestaat gewoon niet! Waarom halen ze zo’n speler?’ Ook het optreden van arbiter Dennis Higler en de VAR zorgde voor ergernis bij Van Hanegem. ‘Waarom werd Jorrit Hendrix niet uit het veld gestuurd? Waarom keurde scheidsrechter Higler die tweede goal van Ajax goed, nadat Tadic zijn tegenstander een tik op de kin gaf?’, vraagt hij zichzelf af. ‘Higler keek zo lang naar het scherm van de VAR dat ik even dacht dat daarop een moeilijke wiskundesom stond.’

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here