Home Nieuws Van Hanegem over koppositie PSV: ‘Ik had het niet verwacht, maar dit...

Van Hanegem over koppositie PSV: ‘Ik had het niet verwacht, maar dit komt niet door Schmidt’

4110
0

Willem van Hanegem geeft in gesprek met Hans Kraaij junior aan dat hij verrast is door de koppositie van PSV.

In gesprek met het ESPN van Hans Kraaij zegt de Feyenoorder dat hij het niet verwacht had dat PSV na achttien speelrondes bovenaan zou staan. Maar PSV is na achttien speelronden daadwerkelijk de koploper van de Eredivisie. Dat komt volgens Willem van Hanegem niet per se door trainer Roger Schmidt.

“Ik had het niet verwacht, eerlijk is eerlijk”, zegt Van Hanegem bij ESPN over de koppositie van PSV, dat één punt meer heeft dan Ajax. “Als je bovenaan staat of kampioen wordt, verdien je het. Of we er nou vrolijk van worden of niet.”

Toch is van Hanegem al maanden erg uitgesproken over Roger Schmidt. De Kromme heeft weinig met de Duitse trainer, die volgens van Hanegem helemaal niet de gunfactor heeft. “Ik kan niet zo vrolijk worden van die trainer”, vervolgt de Feyenoord man over Schmidt. “Hij heeft altijd verhalen. En dan zeggen: we spelen hetzelfde als vorig jaar.” PSV speelt ’totaal anders’, beaamt Hans Kraay jr namens ESPN. Van Hanegem zegt daar dan over: “Misschien heeft hij dat niet in de gaten, dat is weer de mazzel.”

Van Hanegem concludeert ook dat Joël Drommel nog een lange weg te gaan heeft. “Hij heeft te maken met gezanik en gezeur, maar daar moet hij tegen kunnen. Dan is ‘ie er snel overheen, hoor. Het is niet zo dat hij geweldig heeft gekeept en nu ineens helemaal niks meer kan. Dat is flauwekul.”


Facebook Comments Box