Home Nieuws Van Hanegem haalt uit naar PSV directie: ‘Een jaar lang aangemodderd’

Van Hanegem haalt uit naar PSV directie: ‘Een jaar lang aangemodderd’

2627
0

Willem van Hanegem haalt hard uit naar de directie van PSV.

De huidige malaise is volgens van Hanegem te wijten aan te weinig kritiek vanuit de directie op het gevoerde beleid. De AD analist gebruikt zelfs het woord ‘bende’.

Het zit veel analisten en journalisten dwars dat Roger Schmidt Go Ahead Eagles een goede ploeg vond. Ook van Hanegem kan er niet bij dat Schmidt de al vaak aangehaalde woorden gebruikte. ‘Dat je zegt dat het de beste ploeg is waar je tegen hebt gespeeld vier dagen na de 0-4 nederlaag tegen Feyenoord, dan wil je daar iets mee bereiken. Misschien vond hij Feyenoord te defensief spelen in Eindhoven’, sneert Feyenoord fan Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad naar Schmidt.

Na Willem II-PSV sprak Schmidt woorden uit die van Hanegem niet begrijpt. ‘Ik denk dat we nu beter speelden dan in de Johan Cruijff Arena, toen we met 0-4 wonnen’, refereerde hij na de nederlaag in Tilburg aan de gewonnen Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen Ajax. ‘Want ze kregen een paar kansen. Nou nou, het is wat hè. Mag dit PSV, nadat ze de afgelopen jaren miljoenen hebben uitgegeven, alsjeblieft een paar kansen krijgen tegen Willem II?’

Van Hanegem hoopt dat Schmidt en PSV actie gaan ondernemen om het tij te keren. ‘Het is te hopen dat Toon Gerbrands de woorden van Schmidt niet onderschrijft, want dan kom je dus nooit verder. PSV heeft een jaar lang aangemodderd en kreeg weinig kritiek. Dit seizoen moet het eindelijk gaan gebeuren. PSV heeft er afgelopen week een totale bende van gemaakt, maar de analyse was dat Go Ahead een soort Real Madrid is en dat ze tegen Willem II zelf juist heel goed waren’, aldus Willem van Hanegem.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here