Home Nieuws Van Hanegem lovend over Cody Gakpo: ‘Bescheiden en iemand die alles uit...

Van Hanegem lovend over Cody Gakpo: ‘Bescheiden en iemand die alles uit zijn loopbaan wil halen’

1294
0

Nederland zag Oranje in het Midden-Oosten de eerste WK wedstrijd winnend afsluiten.

De winst op Senegal betekende een goede start van Oranje, dat bij vlagen zeker indruk maakte maar over 90 minuten bezien, nog wel stappen voorwaarts dient te maken. Louis van Gaal kan tevreden zijn maar zag ook dat zijn elftal zo nu en dan kwetsbaar oogde. Toch zijn er veel complimenten daags na de openingswedstrijd. Louis van Gaal heeft van Oranje een team gemaakt, althans daar heeft het tot op heden alle schijn van.

generatiegenoot Willem van Hanegem schrijft in zijn column in AD Sportwereld dat het wel goed zit bij het Nederlands Elftal. De Kromme genoot van de eenheid en heeft veel complimenten voor Cody Gakpo. Van Hanegem is nog net niet lyrisch over Gakpo maar een doelpunt op een WK doet nu eenmaal veel.

Van Hanegem zag Cody Gakpo maandagavond de eerste goal van het Nederlands elftal maken op het wereldkampioenschap en dat smaakt duidelijk naar meer. “Dat we alsnog wonnen was verdiend en dat Cody Gakpo de belangrijke goal maakte, was mooi. Hij is een bescheiden jongen, maar zoals ik al eerder zei, is hij iemand die alles uit zijn loopbaan wil halen”, aldus de analist in het Algemeen Dagblad.

In Oranje speelt Gakpo op een andere positie dan bij PSV, maar ook in deze rol is hij belangrijk. “Zo achter de spitsen, dat ligt hem wel. Dat heeft Louis goed gezien”, besluit Van Hanegem zijn lofzang over Gakpo.


Vorig artikelCody Gakpo gaat de wereld over: ‘Gakpo is Robben, Sneijder en Van Persie in één’
Volgend artikelSchakelt United spoedig door naar Cody Gakpo? Ronaldo biedt zichzelf aan bij Real Madrid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in