Home Nieuws Van Hanegem kijkt naar van Nistelrooij en constateert: ‘Mensen zijn niet gek...

Van Hanegem kijkt naar van Nistelrooij en constateert: ‘Mensen zijn niet gek en zien een worstelend PSV’

662
0

Willem van Hanegem observeerde Ruud van Nistelrooij als beginnen trainer afgelopen maanden en constateert dat hij zich als trainer anders gedraagt dan hij als speler deed.

Van Hanegem ziet een aantal opvallende momenten terug bij van Nistelrooij en kan zich niet altijd vinden in zijn aanpak. Zo denkt de AD columnist dat andere clubs niet zo de hemel in geprezen hoeven te worden. Van Hanegem doelt natuurlijk ook op de uitspraken over RKC Waalwijk en de kwaliteiten van de selectie. ‘Ik ken Ruud van Nistelrooij als een pure winnaar’, begint Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

‘Toen ik hem meemaakte bij het Nederlands elftal zat hij iedereen achter zijn broek aan, maakte ruzie met mensen die liever een blaasje namen dan gas wilden geven en als het slecht was, was het slecht.’ Van Hanegem ziet dat Van Nistelrooij het anders doet als trainer.

‘De ploeg zet reuzenstappen, hij klapt en schreeuwt zich suf. En na afloop stapt hij pas het veld af als hij iedereen heeft bedankt op het veld en op de tribunes. Trainers krijgen soms imbeciele vragen, maar RKC neerzetten als een soort Real Madrid is ook onzin’, verwijst hij naar de uitspraken van Ruud van Nistelrooij op de persconferentie voorafgaand aan het duel met RKC.

Daarin benadrukte Van Nistelrooij dat RKC een lastige tegenstander is voor PSV. De trainer somde de kwaliteiten op van de diverse RKC spelers. ‘Het is waarschijnlijk zijn manier, maar de mensen zijn niet gek en zien een worstelend PSV”, aldus Willem van Hanegem.


Vorig artikelAfellay kraakt beslissing Gözübüyük: ‘Mulder speelt duidelijk de bal, geen penalty’
Volgend artikelDe Mos verwacht winst PSV op Feyenoord: ‘Ik zie veel kansen voor PSV, als ze doen wat ik zeg’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in