Home Nieuws Van Hanegem is geen fan van Fred Rutten en twijfelt over PSV...

Van Hanegem is geen fan van Fred Rutten en twijfelt over PSV koers: ‘Je kan ook zeggen Guus Hiddink’

1279
0

Willem van Hanegem treurt bepaald niet over het vertrek van Roger Schmidt bij PSV. Nog een maand of 3 en het contract van Schmidt in Eindhoven loopt op het einde.

De Kromme liet maanden terug al weten geen fan te zijn van Roger Schmidt en uitte geregeld stevige kritiek op het beleid en de beslissingen van Schmidt. Willem van Hanegem lijkt het momenteel helemaal niet zo op te hebben met het beleid en de te gekozen strategie van PSV want De Kromme denkt dat Ruud van Nistelrooij nog niet toe is aan het grote werk.

Ook van Hanegem vindt Ruud van Nistelrooij een grote persoonlijkheid in het internationale voetbal maar vindt ook dat Geffenaar nog stappen heeft te zetten. PSV denkt dat te kunnen oplossen met een sterke rechterhand naast Ruud van Nistelrooij, maar daar kan de Kromme zich helemaal niet in vinden. Van Hanegem is niet bepaald fan van Fred Rutten. Dat was al in de periode van Rutten bij Feyenoord zo en op dat vlak is De Kromme niet van mening verandert.

Mocht Van Nistelrooy volgend seizoen inderdaad de opvolger van Roger Schmidt worden, dan is Fred Rutten op dit moment de kandidaat voor Marcel Brands en John de Jong om zijn rechterhand te worden. De Kromme wordt er niet bepaald enthousiast van. “Nee. Niet zo. Ik heb niet echt een gevoel met hem. Je kan ook zeggen Guus Hiddin”, doelt de Kromme op PSV icoon Guus Hiddink voor een rol als sterke man naast van Nistelrooij. Van Hanegem licht zijn visie verder toe: “Van Nistelrooij moet gasten om zich heen hebben waar hij iets aan heeft. Die niet alleen maar achter hem aan lopen te hobbelen. Als het niet goed is, is het niet goed”, sluit Van Hanegem af in gesprek met ESPN.


Vorig artikelWillem van Hanegem wijst PSV op andere kandidaat-trainer: ‘Een reële, goede trainer’
Volgend artikelPSV – Leicester City in uitverkocht Philips Stadion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in