Home Nieuws Van Hanegem haalt hard uit naar PSV en Schmidt: ‘Het is alleen...

Van Hanegem haalt hard uit naar PSV en Schmidt: ‘Het is alleen maar kopen, kopen, kopen’

10598
0

De analyses van Willem van Hanegem snijden vaak hout en de Kromme zegt vaak zinnige dingen als het over voetbal gaat.

Toch schiet ook de realiteit weleens aan hem voorbij want door de ogen van Willem van Hanegem klopt er momenteel vrij weinig van het beleid van PSV. De analist laat in gesprek met ESPN weten wel weinig vertrouwen te hebben in het seizoen van PSV.


Van Hanegem ziet een trend in Eindhoven en ziet niets in het koopbeleid van PSV. De oud-Feyenoorder gaat wel voorbij aan het feit dat de huidige landskampioen haar succes louter te danken heeft aan het kopen van spelers, heel veel spelers. De Kromme lijkt ook niet te beseffen dat in een situatie van voldoende liquide middelen ‘zijn’ Feyenoord ook zou kiezen om spelers te kopen om daarmee successen te kunnen gaan vergaren.

“Hij is alleen maar van het kopen, kopen, kopen”, zegt Van Hanegem over Schmidt. “Als je tien spelers moet kopen… Hij heeft een jaar lang de gelegenheid gekregen om iets neer te zetten met spelers die geen koekenbakkers zijn; ze zijn allemaal kwalitatief goed. Maar er is niks van terecht gekomen. Dan gaat hij weer nieuwe spelers kopen, maar op een gegeven moment is het potje leeg, gaat de trainer weg en zit je met al die gasten.”


Facebook Comments Box