Home Nieuws Van Hanegem gunt van Nistelrooy alles maar zegt: ‘Hij werd nooit bij...

Van Hanegem gunt van Nistelrooy alles maar zegt: ‘Hij werd nooit bij de grote spelers genoemd’

2729
0

Willem van Hanegem heeft veel vertrouwen in de trainerscarriere van Ruud van Nistelrooy maar kan nog niet onderbouwen waar dat op gebaseerd is.

Willem van Hanegem denkt dat Ruud van Nistelrooy door zijn winnaarsmentaliteit een grote trainer kan worden. De Kromme spreekt uit ervaring en zegt over van Nistelrooy:
“Waarom ik vertrouwen heb in Ruud van Nistelrooy als trainer van PSV? Dat is niet te onderbouwen”, zegt Hanegem tegen ESPN.

“Ik gun het hem heel erg, maar dat slaat ook nergens op”, zegt hij over de startende trainer van Nistelrooy, met wie hij bij het Nederlands elftal samenwerkte. “Als we het over ‘grote spelers’ hebben, wordt hij vaak niet eens genoemd. Het gif dat hij in zijn lijf had, was ongelooflijk. Als je hem er te vroeg uithaalde, schopte hij alle flessen in de kleedkamer of dug-out ondersteboven.”

Van Hanegem denkt dat de mentaliteit van de nieuwe trainer van PSV hem ver kan brengen in zijn trainersloopbaan. “Een ongelooflijke winnaar. Als hij dat kan overbrengen op zijn spelers, zie ik een grote toekomst voor Van Nistelrooy. Het is niet zo dat ik denk: hij krijgt het heel moeilijk. Dat geloof ik niet”, aldus De Kromme, die hoopt dat de toekomstig PSV-trainer met een zo sterk mogelijke selectie aan het seizoen kan beginnen. “Of ik hem nog een jaar Gakpo gun? Ja.”


Vorig artikelPSV informeert bij Shakhtar Donetsk naar dure Braziliaanse verdediger
Volgend artikelUnited gaat voor verkoop Andreas Pereiro, kan PSV alsnog toeslaan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in