Home Nieuws Van Hanegem geniet van karakter Mark van Bommel: ‘Juiste trainer voor Feyenoord’

Van Hanegem geniet van karakter Mark van Bommel: ‘Juiste trainer voor Feyenoord’

893
0

Willem van Hanegem ziet het helemaal zitten in Mark van Bommel. De Feyenoorder in hart en nieren stelt vast dat van Bommel een grote trainer gaat worden.

De AD Sportwereld columnist heeft veel op met de kwaliteiten en het karakter van Mark van Bommel. De Kromme denkt zelfs dat van Bommel een prima trainer voor Feyenoord zou zijn. In zijn column in AD Sportwereld schrijft van Hanegem over Mark van Bommel en diens prestaties bij Wolfsburg.

De Kromme snapt niet dat er zoveel kritiek op van Bommel is. ‘Ze zaten allemaal klaar hè. De mensen die Mark van Bommel een vervelende gozer vinden’, schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

‘Allemaal nederlagen in de voorbereiding, te veel spelers in het veld gebracht in het bekertoernooi. Handenwrijvend werden de berichten gelezen. En nu, een recordstart van VfL Wolfsburg, vier keer gewonnen in de eerste vier partijen.’

‘Ik vind dat mooi’, vervolgt De Kromme. ‘Rond Van Bommel, die echt zijn wedstrijden nog wel zal verliezen, gaat het al zijn hele loopbaan zoals nu. Er is altijd weerstand tegen hem geweest, maar dan bijt hij zich vast en gaat vechten. Als speler en blijkbaar ook als trainer.’

Van Hanegem weet dat hij de naam van Van Bommel ooit liet vallen in De Kuip. ‘Ik noemde hem een keer als een mogelijke kandidaat om Feyenoord te trainen, dat vonden sommige mensen hilarisch. Maar ik denk dat hij kwaliteiten heeft als trainer, dat zag je bij PSV ook. Ook als hij deze week in de Champions League onverhoopt van Lille zou verliezen, hoezeer we ons in dit land ook blindstaren op de korte termijn’, aldus een enthousiaste Willem van Hanegem.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here