Home Nieuws Van Hanegem gelooft in kansen PSV tegen Dortmund: ‘Dat zou heel leuk...

Van Hanegem gelooft in kansen PSV tegen Dortmund: ‘Dat zou heel leuk zijn’

478
0

Er wacht PSV een belangrijke competitiewedstrijd in Volendam, die natuurlijk drie punten moeten gaan opleveren.

Na de uitbeurt in Volendam zal het vizier langzaam aan op de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund gericht worden. De dubbele confrontatie met Borussia Dortmund, waar overigens wel drie volledige weken tussen zitten, zal vermoedelijk de positieve gemoedstoestand waarin PSV dit seizoen weet te verkeren, nog verder kunnen inkleuren. Winst op Borussia Dortmund zal de club nogmaals een enorme boost vooruit gaan geven.

Zowel sportief als commercieel geeft een extra ronde Champions League, in dit geval de kwartfinale van het prestigieuze toernooi, een enorme duw voorwaarts.
Wekenlang wordt PSV vanuit alle hoeken kansen toebedeeld in de knock-outfase van de Champions League. Ook Willem van Hanegem, vaak niet vies van wat gemopper en geklaag, ziet wel degelijk kansen voor PSV in de beide wedstrijden tegen de Duitsers.

Borussia Dortmund draait weer iets beter de laatste weken en staat in de Bundesliga op een vierde plaats. Een aantal geblesseerden keerde afgelopen dagen en weken weer terug dus de gemoedstoestand bij Dortmund is wat beter dan enkele maanden geleden. Tot op heden werd er elf keer gewonnen, zeven keer gelijkgespeeld. Verloren werd er drie keer. Het zorgt er wel voor dat Dortmund vrij kansloos is voor de Duitse titel.

Van Hanegem gelooft wel in de volgende ronde voor PSV. Van Hanegem, niet de grootste fan van Peter Bosz en Luuk de Jong, denkt dat er veel kansen op succes zijn voor PSV in de achtste finale van de Champions League. Met name in de eerste wedstrijd in het Philips Stadion, zou PSV al een goed resultaat kunnen neerzetten, denkt het voetbalicoon van Feyenoord. “Dat zou ook heel leuk zijn voor het Nederlands voetbal, toch?”, aldus de oud-voetballer in de podcast Willem en Wessel van het Algemeen Dagblad.


Vorig artikelPSV resoluut tegen Zenit en Saoedische club na concrete interesse voor Joey Veerman
Volgend artikelJoey Veerman wil contract bij PSV verlengen, eerdere berichtgeving weersproken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in