Home Nieuws Van Hanegem even kritisch als cynisch na aanstelling Bosz: ‘Die gaat PSV...

Van Hanegem even kritisch als cynisch na aanstelling Bosz: ‘Die gaat PSV leren aanvallen, hoor ik’

6015
0

Begin met Willem van Hanegem niet over het voetbal van PSV want daar weet het icoon van Feyenoord zich flink aan te irriteren.

Het gehele afgelopen seizoen heeft Willem van Hanegem zich gestoord aan dat wat er allemaal gebeurd is bij PSV. Toegegeven, het was erg onrustig en achteraf bezien niet het beste klimaat voor Ruud van Nistelrooij om te presteren. PSV schakelde door en inmiddels Peter Bosz de hoofdcoach van dienst.

Peter Bosz staat bekend om zijn aanvallende speelstijl, maar Willem van Hanegem moet het allemaal nog zien hoe straks bij PSV zal vergaan. Van Hanegem liet zijn licht schijnen op de komst van Peter Bosz naar PSV.

“De prijs die Almere City pakt stelt wel veel voor”, begint Willem van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Een ticket voor de eredivisie en ook nog eens voor het eerst. Dat worden 34 colleges van Alex Pastoor voor de camera’s volgend seizoen. En hij speelt tegen Peter Bosz. Die gaat PSV leren aanvallen, hoor ik”, is Van Hanegem even kritisch als licht cynisch.

“Dan krijg je dat gezanik weer dat PSV opnieuw moet beginnen. Dat ze van ver komen. Dat is natuurlijk gekkigheid. PSV moet altijd meedoen om de hoofdprijs. Prijzen pakken is niet de specialiteit van Bosz, maar wie weet. Zo slecht is die selectie natuurlijk niet in Eindhoven. Alleen hadden ze vorig seizoen geen idee wat te doen bij balbezit”, aldus Willem van Hanegem.


Vorig artikelChris van der Weerden ook zonder Cocu in beeld bij PSV
Volgend artikelJohan Bakayoko vervangt Kevin De Bruyne en sluit aan bij selectie België

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in