Home Nieuws Van Hanegem eerlijk: ‘Ik gun Van Nistelrooij alle succes, maar PSV valt...

Van Hanegem eerlijk: ‘Ik gun Van Nistelrooij alle succes, maar PSV valt mij nog niet mee’

3560
0

De start van Ruud van Nistelrooij bij PSV is goed te noemen. De eerste prijs werd veroverd en er is nog zicht op deelname aan de Champions League.

Echter is nog niet ieder zeker van Eindhovens succes. Zo is Willem van Hanagem nog niet heel enthousiast over wat hij van PSV heeft gezien. De Kromme is nog niet overtuigd van PSV dit seizoen. Van Hanegem lijkt zijn mening mede te baseren op dat wat hij gezien heeft tegen AS Monaco.

In zijn column voor het Algemeen Dagblad schrijft Van Hanegem over PSV. ‘De conclusies na de winst van PSV tegen Monaco, daar moest ik om lachen. Die Fransen zullen zich nu nog afvragen hoe het kan dat niet zij maar PSV deze week tegen Rangers spelen. Heel veel spelers vielen door de mand, maar twee doelpunten uit het niets maakten van Obispo opeens een geweldige verdediger, Sangaré had toch opeens nauwelijks ballen ingeleverd en Ruud van Nistelrooij was een toptrainer.’

‘Dat was echt allemaal gebaseerd op de uitslag, want hoewel ik Van Nistelrooij echt alle succes van de wereld gun, valt PSV mij nog niet mee’, is Van Hanegem eerlijk en duidelijk wat hij gezien heeft. De jonge kern van spelers enthousiasmeren van Hanegem dan weer wel. “Ja, Xavi Simons, Johan Bakayoko en Ismael Saibari tonen aan echte voetballers te zijn. PSV wint nu nog op basis van individuele kwaliteiten, maar absoluut nog niet omdat ze als team duidelijk maken wat ze willen’, aldus een kritische Willem van Hanegem.


Vorig artikelPSV leiding ontkent berichtgevingen over uitgebrande PSV-auto van Mo Ihattaren
Volgend artikelDe Mos hoopt op ander middenveld met Erick Gutiérrez: ‘Kun je niet meer omheen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in