Home Nieuws Van Ginkel ziet nog mogelijkheden voor het hoogst haalbare

Van Ginkel ziet nog mogelijkheden voor het hoogst haalbare

27
0

Van Ginkel is realistisch maar ziet voor PSV nog alle kansen op een nieuwe landstitel, zegt hij in gesprek met Omroep Brabant. “Op dit moment staan we wel een aantal punten achter natuurlijk. Een redelijk gat, maar vorig jaar stonden we er ook lastig voor en kwam het toch nog goed. Er zijn nog zeventien wedstrijden, dus als we die goed door komen weet je het maar nooit.”

Met de komst van Van Ginkel wordt ook de slag om het middenveld bij PSV nog ingewikkelder. Van Ginkel wil spelen, maar dat geldt natuurlijk ook voor Guardado, Pröpper, Ramselaar, Hendrix, Zinchenko en Siem de Jong.

“Op dit moment hebben we veel goede, fitte middevelders. Dat is dus aan de trainer om daar een opstelling mee te maken. Natuurlijk ga ik mijn speelminuten maken. Er zal best wel weer eens iemand geblesseerd raken, maar hopelijk blijf ik fit en ga ik lekker mijn wedstrijden spelen”. Na een half jaar blessureleed is Van Ginkel weer helemaal op orde. Zelf hoopt hij de eerstvolgende competitiewedstrijd van PSV, op 14 januari tegen Excelsior weer van de partij te zijn.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here