Home Nieuws Van Ginkel staat open voor definitieve transfer naar PSV: ‘Altijd naar mijn...

Van Ginkel staat open voor definitieve transfer naar PSV: ‘Altijd naar mijn zin gehad hier’

1374
0

Marco van Ginkel lijkt dan nu echt terug van weggeweest.

De middenvelder komt langzaam aan weer op stoom en ziet zijn oude vorm en fitheid terugkeren.


Van Ginkel weet nog niet hoe zijn toekomst er uit ziet maar zal hier binnenkort wel over na moeten gaan denken. Dat gaf de middenvelder na het duel tegen VVV-Venlo aan in gesprek met Voetbal International.

“Mijn contract loopt af en Chelsea heeft nog een optie. Daar weet ik verder niets over, maar als ze die optie lichten is dat waarschijnlijk om uiteindelijk nog wat centen te verdienen aan mij. Ze hebben veel geïnvesteerd in mij. Ik denk niet dat ik een kans maak in het eerste.”

De lang geblesseerde van Ginkel viel tegen VVV voor de zevende keer dit seizoen in. “Ik heb hier hard voor gewerkt en dat betaalt zich uit. Ik kreeg te maken met ups-and-downs, maar nu maak ik steeds meer minuten. Daar ben ik blij mee. Ik train altijd mee en mis niets, dat is heel positief.”

Een langer verblijf bij PSV is zeker niet uitgesloten en lijkt inmiddels een serieuze optie geworden voor de voormalig aanvoerder. “Ik heb het altijd naar mijn zin gehad hier, ik ben op mijn plek. En ik ben nog niet klaar”, zei hij daarover.