Home Nieuws Van Ginkel over toekomst: ‘Er spelen dingen achter de schermen’

Van Ginkel over toekomst: ‘Er spelen dingen achter de schermen’

22
0

In gesprek met Fox Sports kreeg Marco van Ginkel de vraag of de ereronde aan het eind een soort van mini-huldiging was.

“Ja, misschien wel. Je speelt 0-0, dus dat is toch wat een teleurstellend resultaat. Je wil toch goed afsluiten en winnen. Maar je bent toch kampioen geworden en de supporters wilden nog een klein feestje vieren. Het grootste feest hebben we wel gehad, maar dit was ook wel leuk,” gaf de aanvoerder aan.

Van Ginkel was het eens dat een overwinning er ook niet in had gezeten tegen Groningen. “Het veld was een beetje stroef. Het was heel warm. Van beide kanten was het niet top. De kansen die je krijgt moet je dan afmaken. Een 0-0 was achteraf wel een terechte uitslag,” zei Van Ginkel, die blij is dat het seizoen er op zit. “Ja, op zich wel. Ik vind het wel mooi geweest. We hadden één doel dit jaar en dat was kampioen geworden. Een lange weg geweest, maar het is gelukt. Daar is iedereen blij mee.”

De middenvelder kreeg tot slot de vraag hoe het volgend seizoen gaat. “Dat gaan we nog meemaken, dat zien we wel. Het is nog niet helemaal duidelijk, dus dat komt nog wel,” aldus Van Ginkel. “Er zijn altijd wel dingen die spelen achter de schermen, maar dat hoef ik nog niet delen. Ga ik ook niet delen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here