Home Nieuws Van Ginkel niet bezig met oranje

Van Ginkel niet bezig met oranje

11
0

Marco van Ginkel is geenszins teleurgesteld dat hij geen uitnodiging heeft gekregen van Danny Blind.

“Bij een topclub in Nederland, kom je sneller in the picture dan bij een subtopper in het buitenland”, zegt Van Ginkel tegen FOX Sports. “Dan is het lekker als ik nu weer in the picture sta. Misschien zit ik er de volgende keer weer bij. Dat moeten we maar afwachten.

Ik ben nu een maand terug in Nederland. Het gaat prima en als ik zo doorga, komt er vanzelf weer een uitnodiging. Maar op dit moment is PSV het allerbelangrijkste. Ik heb er met een schuin oog naar gekeken, maar meer ook niet. Als je in die ambiance zit, dan heb je na de Champions League-wedstrijd gelijk een topper tegen Ajax. Daar doe je het voor natuurlijk”, aldus Van Ginkel tegen PSV TV.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here