Home Nieuws Van Ginkel mogelijk bij de selectie voor Ajax – PSV, moet PSV...

Van Ginkel mogelijk bij de selectie voor Ajax – PSV, moet PSV voor Toby Alderweireld gaan?

8557
0

PSV heeft mogelijk snel weer de beschikking over Marco van Ginkel.

De berichten over de fitheid van de middenvelder zijn steeds luider te horen en de verwachting is dat hij snel kan aansluiten bij de groepstrainingen. De wedstrijd Ajax-PSV komt mogelijk nog iets te vroeg maar dat middenvelder er weer aan komt mag duidelijk zijn.


Valentijn Driessen van de Telegraaf denkt niet dat er teveel verwacht kan worden van de voormalige PSV aanvoerder.

‘Die man heeft twee jaar niet gespeeld. En nu weet ik wel dat het niveau in de Eredivisie soms wat erbarmelijk is. Maar twee jaar niet spelen, ik denk niet dat je dan elke wedstrijd het verschil kan gaan maken”, zo zegt Driessen bij De Telegraaf Kick Off Podcast. “En PSV heeft veel middenvelders.”

Collega Mike Verweij hoopt ook dat Van Ginkel snel weer fit zal geraken. “Een geweldige speler. Alleen met een hele vervelende blessure-historie”, aldus Verweij. “Laten we hopen dat hij het weer goed gaat doen.”

Driessen vindt wel dat PSV kwetsbaar is in de defensie en denkt daarbij aan Toby Alderweireld. “Verdedigend moet er wel iets bij in Eindhoven. Misschien kan PSV wel een visje uitgooien bij Alderweireld ofzo. Of Jan Vertonghen, maar die heeft al aangegeven dat hij niet weg wil bij Benfica. Bij dat soort ervaren jongens zou ik het als PSV zijnde zoeken.”


Facebook Comments Box