Home Nieuws Van Ginkel geniet van vreugde-explosie Vinícius: ‘Dit is een heel bijzondere dag...

Van Ginkel geniet van vreugde-explosie Vinícius: ‘Dit is een heel bijzondere dag voor mij’

760
0

Caros Vinícius is los, zoals dat zo mooi heet. De Braziliaan was zaterdagavond na afloop het middelpunt na zijn lang verwachte doelpunten.

Zijn teamgenoten wisten de prestatie van Vinícius op waarde te schatten. Het liet meteen zien dat het met de teamspirit wel goed zit bij PSV. Iedereen gunde Vinícius de doelpunten, met Zahavi die hem twee keer als eerste kwam feliciteren. Ook Marco van Ginkel was blij voor de spits. Na zijn eerste goal kwam er veel los bij de Braziliaan. Er volgde een enorme vreugde-explosie bij Carlos Vinícius, waar Marco van Ginkel daar weer van genoot gaf hij na afloop aan.

Ook Roger Schmidt was blij voor zijn spits: ‘Iedereen zag dat hij heel opgelucht was. In de laatste twee wedstrijden toonde hij zijn kwaliteiten al, vandaag heeft hij zichzelf beloond met twee goals en een assist. Hij is een zeer goede speler, maar ook een heel fijn persoon, een vechter. Hij wil het team helpen, maar ik weet hoe belangrijk het voor hem is om te scoren. En dat moet ook: op een bepaald moment moeten spitsen ook goals gaan maken.’

Vinícius was na afloop erg opgelucht en blij tegelijk met zijn doelpunten: ‘Dit is een heel bijzondere dag voor mij, dus die grijns gaat voorlopig niet van mijn gezicht af. Ik was heel erg blij met mijn eerste goal in dit shirt. Er viel echt iets van me af, want ik was al zo lang op zoek naar die treffer. Ik had nog nooit zó lang zonder doelpunt gezeten, dus nu viel de druk van me af. Hiervoor ben ik naar PSV gekomen”, aldus een opgeluchte Vinícius.


Vorig artikelKortom: Drommel geniet van duel tegen Twente, PSV tegen Fortuna in de jacht op ‘hoofddoel’ bekerwinst
Volgend artikelOver Vinícius: Van ‘bij vlagen hard gewerkt’ en ‘medelijden’ naar ‘je ziet wel dat hij een bepaalde kwaliteit heeft’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in