Home Nieuws Van Ginkel geeft PSV opnieuw elan

Van Ginkel geeft PSV opnieuw elan

28
0

Marco van Ginkel was wederom goud waard voor PSV. De middenvelder bracht extra aanvallende impulsen en gaf met de 3-3 de opmaat voor de winnende van Moreno.

Van Ginkel scoorde in de 89ste minuut de 3-3 en gaf wederom de gehele wedstrijd energie aan het team ‘Ik zag dat Siem hem niet zou gaan schieten dus ik liep door. Ik kreeg hem mooi mee en kon hem inglijden,’ zei hij tegen Fox Sports.
‘Na de 0-1 gooiden we passie erin en waren we veel beter. We hadden het alleen eerder af moeten maken. Dan mis je de penalty en kom je uit het niets ook nog op 2-3 achter. De laatste vijf minuten gooiden we de strijd erin en konden we alsnog winnen. Of ik de penalty had moeten nemen. Die penalty was niet aan mij. Gaston had d vorige benut. Gelukkig werd deze ons niet fataal.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here