Home Nieuws ‘Van Ginkel én Pröpper naar PSV? Ja, want van Ginkel is een...

‘Van Ginkel én Pröpper naar PSV? Ja, want van Ginkel is een risico’

4128
0

Hoewel de lange transferzomer nog goed en wel moet beginnen, lijkt PSV voornemens vroeg beslissingen te nemen wat het aankopen van nieuwe spelers aangaat.

De namen van Davy Pröpper en Marco van Ginkel komen veelvuldig voorbij als het over het nieuwe seizoen gaat. Beide middenvelders lijken ook op weg naar een nieuwe periode bij PSV. Marco van Ginkel is transfervrij en Davy Pröpper mag van werkgever Brighton vertrekken bij een goed bod.


Analist Kenneth Perez denkt dat de komst van beide middenvelders geen overbodige luxe is voor PSV, dat meer dynamiek en voetbal wil vanaf het middenveld.

Bij het programma ‘Napraten’ op ESPN zegt Perez enthousiast te worden van de komst van zowel Marco van Ginkel als Davy Pröpper. Beide middenvelders kunnen prima uit de voeten bij PSV, stelde Perez vast.

‘Van Ginkel én Pröpper naar PSV? Ja, want van Ginkel is een risico met zijn knie en lange lijst van blessures. Ze kunnen ook samen spelen. Nog niet zo lang geleden was Pröpper de man voor Oranje. We hadden Strootman niet meer nodig, De Roon ook niet want Pröpper was de ideale man. Dus dat is een prima aankoop van PSV’, aldus Kenneth Perez over de komst van Davy Propper naar PSV.


Facebook Comments