Home Nieuws Van Gaal zwijgt over gerucht na ‘te laat komen’: ‘Drommel wordt denk...

Van Gaal zwijgt over gerucht na ‘te laat komen’: ‘Drommel wordt denk ik niet meer opgeroepen’

4884
0

Het kan snel gaan in medialand, overzag ook Louis van Gaal maandagmiddag.

De bondscoach werd geconfronteerd met een gerucht rond Joël Drommel, die te laat zou zijn gekomen voor een training of lunch.

Ronald Waterreus was eerder deze week al kritisch op Louis van Gaal en Frans Hoek, die verkeerde keuzes zouden maken met betrekking tot de keepers. Of het van doen heeft met het vermeende incident rond Joël Drommel, blijft een vraagteken.

Het gerucht rond Drommel werd in omgeving Alkmaar de wereld in geholpen. ‘Weet je waarom Drommel op de tribune zat? Hij moest tussen de middag eten of trainen en kwam te laat’, vertelde oud AZ speler Piet Keur in gesprek met NH Nieuws in gesprek met een andere oud AZ speler, Barry van Galen.

‘Vraag maar na. Het klopt honderd procent. Die wordt denk ik niet snel meer opgeroepen’, zei Keur over Joël Drommel. Louis van Gaal keek bedenkelijk toen hij met het gerucht werd geconfronteerd. Maar toch wilde de bondscoach het volgende kwijt:

‘Dat is privé, iets wat in het trainingskamp gebeurt. Ik kan het niet ontkennen en niet bevestigen. Als ik het bevestig, gaat het een eigen leven leiden. Maar ik vind het ongelooflijk dat zulke berichten in de media verschijnen’, aldus een verbaasde bondscoach.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here